Tonik Hati Jabbar Hidayah HB Plus

alj jabbar hb hidayah plus

Tonik Hati ( Jabbar Hidayah HB Plus)


Tonik hati merupakan ubat herba tradisional 100% semulajadi keluaran syarikat Al Jabbar dan digunakan sejak bertahun lamanya untuk merawat penyakit yang berkait rapat dengan hati. Ianya mendapat kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia (MAL 07021505T) dan boleh didapati di farmasi-farmasi terpilih.

 

Testimoni Tonik Hati ( Penawar untuk hati)

SENARAI TESTIMONI PESAKIT

 

                                                                             

 DISCLAIMER: Kesan mungkin berbeza antara individu. 

Tonik Hati AlJabbar
Tonik Hati Jabbar Hidayah HB Plus

Jabbar Hidayah HB Plus adalah tonik hati yang mempunyai kelebihan dalam menjaga kesihatan hati dan merawat penyakit hati agar tidak menjadi kronik. Kini Tonik hati muncul dengan wajah baru dengan pembungkusan lebih profesional untuk semua rakyat Malaysia dan di seluruh dunia.

Secara umumnya, rakyat Malaysia sudah mengetahui keberkesanan produk ini kerana telah terbukti dengan lebih 100,000 rekod dan testimoni pengguna yang berpuas hati. Jangan tunggu lagi, jagalah organ yang sangat penting di dalam tubuh badan agar terus sihat dengan izin Allah S.W.T. Jagalah hati untuk kesejahteraan diri.

Pembungkusan Baru 2015 hingga kini.

Pembungkusan Baru (2015 hingga kini).

 

INGAT HATI, INGAT TONIK HATI !!

Awas ! Penyakit hati boleh membawa maut jika tidak dicegah dan dirawat. Jangan tunggu lagi, kesihatan sangat penting buat kita. Selain doa kita juga perlu usaha dalam membasmi sesuatu penyakit. Jom dapatkan penawar untuk merawat masalah penyakit hati sebelum ia menular dengan lebih teruk.

 

Hubungi 0193292451 segera.

Atau KLIK LINK Untuk Add Whatsapp https://www.wasap.my/60193292451/tonikhati

 

FACEBOOK/INSTAGRAM #PENAWAR HEPATITIS

 

PERCUMA RAWATAN UNTUK PESAKIT BILIARY ATRESIA!

Jika anda mempunyai anak atau ahli keluarga yang mempunyai penyakit biliary atresia seperti adik Irfan hubungi kami segera kerana Encik Kamaruzaman (CEO AL JABBAR GROUP) menawarkan rawatan secara percuma. Alhamdulillah dengan izin Allah, dalam masa seminggu rawatan, adik Irfan mengalami perubahan yang sangat positif, perut semakin surut, selera makan bertambah, saiz kemaluan menyurut, tidur yang lena, tidak banyak merengek, dan kembali ceria.

 

Hubungi / whatsapp kami segera di 019-3292451 untuk maklumat lanjut tentang rawatan percuma.