Al-Jabbar Group

Billboard Tonik Hati Highway Seremban

Tonik Hati Hidayah HB Plus adalah produk ubatan herba bagi hati yang terlaris di Malaysia dengan melebihi 100,000 rekod dan testimoni pengguna. Ia adalah satu-satunya produk di Malaysia yang mempunyai indikasi dari Kementerian Kesihatan Malaysia untuk digunakan sebagai tonik hati dan melancarkan peredaran darah. Kini dengan pembungkusan berwajah baru dengan harga yang murah iaitu hanya RM99 sebotol bagi 60 biji kapsul berbanding harga lama iaitu RM300 sebotol untuk 20 biji kapsul, kami ingin memastikan semua pengidap penyakit hati bukan sahaja di Malaysia malah juga di negara jiran dan di seluruh dunia mendapat manfaat dari produk yang terbukti keberkesanannya dalam merawat penyakit dan simptom berkaitan hati.

Kini pihak syarikat sedang berusaha untuk memastikan produk ini dapat membantu semua golongan yang mengidap penyakit hati tidak kira di mana mereka berada dengan pantas. Oleh itu jika anda berminat untuk menjadi pengedar Tonik Hati Hidayah HB Plus sila hubungi pihak kami dengan kadar segera. Kami memerlukan pengedar untuk negara dan negeri berikut.

  • Indonesia
  • Singapura
  • Brunei
  • Sabah dan Sarawak

Hubungi/Whatsapp 6019-329 2451

Email ke [email protected]

Add a comment
Percuma rawatan biliary atresia

Adakah anda mempunyai anak atau ahli keluarga yang mempunyai penyakit biliary atresia seperti adik Irfan? Jika ya, hubungi kami segera kerana Encik Kamaruzaman (CEO AL JABBAR GROUP) kini menawarkan rawatan secara percuma khusus untuk pesakit biliary atresia.

Dengan izin Allah, dalam masa seminggu rawatan perubahan positif dapat dilihat pada adik Irfan. Hasilnya bahagian perut menyusut, bengkak di kemaluan menyurut, tidur lena, tidak banyak merengek, najis tidak kelihatan pucat lagi. Kini adik Irfan kembali ceria.

Usaha dan tawakkal sangat penting dalam merawat sesuatu penyakit.  

Hubungi / whatsapp kami segera di 019-329 2451 untuk maklumat lanjut tentang rawatan percuma.

Add a comment
Default Image

Tonik Hati ( Jabbar Hidayah HB Plus)


Tonik hati merupakan ubat herba tradisional 100% semulajadi keluaran syarikat Al Jabbar dan digunakan sejak bertahun lamanya untuk merawat penyakit yang berkait rapat dengan hati. Ianya mendapat kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia (MAL 07021505T) dan boleh didapati di farmasi-farmasi terpilih.

Testimoni Tonik Hati ( Penawar untuk hati)

SENARAI TESTIMONI PESAKIT

                                                                             {gallery}aljabbar/testimonitonikhati{/gallery}

 DISCLAIMER: Kesan mungkin berbeza antara individu.

Add a comment